Začnimo… 2019-08-16T12:00:53+00:00

7 korakov na proti novi spletni strani

  • 1.Korak – Podajte zahtevo za brezplačni osnutek. Več informacij prejmemo, bolj personalizirana bo spletna stran. Obrazec je na dnu te strani.

  • 2.Korak Obvestili vas bomo o prejeti vaši zahtevi in vam povedali kdaj bo osnutek končan in če potrebujemo dodatne informacije. (največ 3 delovne dni)

  • 3.Korak – Kreirali vam bomo osnutek spletne strani, kar pomeni domačo stran in eno podstran na naši domeni. Vi boste prejeli povezavo, kjer boste lahko odprli vaš osnutek.

  • 4.Korak – Z osnutkom se lahko strinjate ali ga zavrnete. Nič vam ne bomo zaračunali v nobenem primeru.

  • 5.Korak – Če se z osnutkom strinjate, bomo mi potem nadaljevali z izdelavo. Prosili bomo za dodatni material (besedilo, slike) katerega želite imeti na strani. Še vedno brez kakšnega plačila. Stran vam bo celi čas na voljo v pogled.

  • 6.Korak – Ko bo vaša stran končana in ko boste z njo zadovoljni, vam bomo poslali račun za izbran paket. Ko bo plačilo prejeto, bomo stran migrirali na vašo novo domeno brez dodatnih stroškov.

  • 7.Korak – Stran je aktivna! Vaša naloga bo nato, da pazljivo preverite stran za kakšne dodatne spremembe. Vse je še možno urejati brez doplačila.

Zahteva za brezplačni osnutek!Več informacij

Naložite svoj logotip ali katerekoli druge slike, katere želite da uporabimo. Formati ki jih sprejemamo so .jpg .png .jpeg .gif .png .zip .rar vse do 20Mb. Večje datoteke pošljete preko weTransfer.com na info@klik-art.si.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Politika piškotkov